joi, 25 aprilie, 2024

Povestea impresionantă a lui Beniamin Moisă, unul dintre cei mai bogați tineri din lume. Românul care a plecat dintr-un sat de lângă Iași învârte acum pe degete milioane de euro, la doar 22 de ani

Distribuie:

Publicat:

Tânărul a plecat dintr-un sat din Iași cu doar câțiva lei în buzunar, însă a ajuns să învârtă pe degete milioane de euro în Londra.

Beniamin Moisă, un tânăr din Iași, a plecat de acasă pentru a-și împlini visul, la nici 20 de ani. Românul a ajuns în Londra fără niciun ban, iar acum a devenit unul dintre cei mai tineri milionari din lume.

Beniamin Moisă: "Am venit cu nimic, practic cu 0 lei"

Românul a povestit că singurii bani pe care i-a avut la început, atunci când a venit în Londra, au fost cei împrumutați de fratele lui, pentru transport. Tânărul a dezvăluit că a luat decizia de a pleca din satul natal încă din clasa a 11-a, atunci când a vrut să renunțe la liceu.

Totuși, se pare că rugămințile tatălui l-au făcut pe Beni să se gândească mai bine, căci acesta a rămas acasă până a reușit să dea Bacalaureatul și să își ia permisul auto: "Am venit cu nimic, practic cu 0 lei. Când am venit aici mi-a dat frate-miu 50 de lire, să am de cheltuială și de transport. Prima dată când m-am gândit a fost în clasa a 11-a, am zis că mă las de școală, că nu-mi folosește la nimic.Tata a spus: "Nu Beni, nu pleci nicăieri! Stai, îți dai BAC-ul, îți iei permisul și după aia pleci! Altfel nu pleci, fără binecuvântarea mea!".

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img