vineri, 29 martie, 2024

Povestea relației dintre Ilona Brezoianu și Mihai Bendeac. Cum au ajuns atât de apropiați

Distribuie:

Publicat:

Ilona Brezoianu, concurenta de la Te cunosc de undeva, și Mihai Bendeac au o relație foarte apropiată. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu mai mult timp și au devenit prieteni foarte buni. Cum s-au întâlnit aceștia. 

Ilona Brezoianu și Mihai Bendeac sunt prieteni foarte buni de mai mulți ani, asta deoarece aceștia împart aceeași scenă. Concurenta de la Te cunosc de undeva e la bază actriță, iar aceasta s-a întâlnit cu juratul de la iUmor pe scena Teatrului de Comedie.

Care e povestea relației de prietenie dintre Ilona Brezoianu și Mihai Bendeac

Aceștia s-au cunoscut la repetițiile piesei de teatru ”Doi pe o bancă”, după cum anunța Ilona Brezoianu, iar de atunci relația lor de prietenie s-a consolidat.

Ei au petrecut mult timp împreună și au împărțit aceleași emoții, dar au trecut și prin aceleași experiențe în cadrul piesei de teatru în care amândoi jucau.

„Relația noastră s-a consolidat în momentul în care am început repetițiile la piesa «Doi pe o bancă». Atunci am petrecut mult timp împreună, iar mai apoi, la premiera piesei, am avut aceleași emoții și toată experiența acestui spectacol ne-a unit într-un mod tare special. Se creează un soi de legătură strânsă atunci când singurul tău sprijin în scenă este partenerul de joc”, spunea Ilona Brezoianu despre relația de prietenie cu Mihai Bendeac.

Ce urare amuzantă i-a făcut Mihai Bendeac Ilonei Brezoianu de ziua ei de naștere

În urmă cu o zi, Ilona Brezoianu și-a aniversat ziua de naștere, iar în stilul său caracteristic și plin de umor, Mihai Bendeac a ținut să-i facă o urare ce a strânit cu siguranță multe hohote de râs pe rețelele de socializare.

,,E ziua ei. Am renunțat de mult la glumele tâmpite despre profilul ei de pe publi24 și alte rahaturi imature. Acum o tratez ca pe o Regină (a OnlyFans-ului)… Te iubesc, fa! La mulți ani”, a scris Mihai Bendeac în dreptul unei imagini cu actrița.

Totodată, el a mărturisit și ce cadou i-a făcut prietenei sale cu ocazia zilei de naștere. Chiar el e cadoul, după cum a anunțat Mihai Bendeac.

”Ca și cadou de ziua ta, în primul rând faptul că pentru următoarele 24 de ore n-o să mă vezi, pentru că eu plec cu mașina la ora la care tu o să vii cu avionul, a nu mă vedea pe mine reprezintă deja un cadou”, a mai continuat mesajul actorului.

În prezent, Ilona Brezoianu e concurentă la Te cunosc de undeva și face echipă cu Florin Ristei. Cei de acasă au putut să vadă și o altă Ilona, așa cum au declarat și jurații, iar apariția ei pe scena transformărilor i-a surprins pe toți cei din platou, dar și pe cei de acasă.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img