marți, 16 aprilie, 2024

POVESTI ADEVARATE DE DRAGOSTE. “Traiesc o iubire imposibila. Iubesc un nemernic”

Distribuie:

Publicat:

Ea este Marta. Are o poveste cu lectii de viata cat sa le traiesti in alte sapte vieti. Azi insa nu-si va spune suferinta si nici fericirea. Doar o lectie invatata la timp.

“Ah fetelor, pe bune, atunci cand va indragostiti de barbati reci si indiferenti, nu va ganditi ca a-ti putea suferi? Ca toata nebunia asta de la inceput, toti fluturii din stomac risca sa se transforme in niste omizi imense care sa-ti mananci putin cate putin din suflet? Eu am inteles acest lucru la timp si multumesc destinului pentru asta. Recunosc, il mai iubesc. Mi-am promis sa fiu in primul rand sincera cu mine. Dar nu mai e dragostea aia furtunoasa. E o dragoste cu resemnare, resemnarea ca iubesc un nemernic si ca intr-o zi imi va trece, scrie devorbacutine.eu. A fost frumos o bucata de timp, la inceput. Atunci inca avea placerea sa-mi dea flori in fiecare zi. Desi acum nu stiu daca erau flori oferite din inima sau un mijloc de a ma seduce. Cu timpul i-am cunoscut lasitatea din plin. Prima data cand m-a tradat m-a durut mult. Aflasem ca ma inselase cu o prietena buna. Nu vroiam sa ma mai intorc, dar deh, dragostea era mare, plus ca el facuse un intreg spectacol ca sa ma aduca inapoi langa el. Si am revenit. Nu ma judecati, caci stiu ca multe dintre voi au facut la fel. Altfel spus. fericirea a durat cateva satpamani. Simteam ca ceva il sufoca. Il deranjau vadit comentariile mele, gesturile, saruturile. Apoi a urmat prima lovitura peste fata.
Vezi si: Acestea sunt cele mai NOROCOASE ZODII. Astrele sunt de partea lor

Iti imaginezi sa iubesti total un om si el sa te loveasca asa, ca avea chef. Si sa urmeze dupa aia o alta lovitura. Si o alta. Am inteles ca asta nu va continua cu ceva bun. Apropo, el traia la mine, nu lucra, juca toata ziua fotbal si alte prostii la laptop. I-am luat frumos hainele, i le-am pus in brate si l-am trimis in toate patru colturi ale lumii. Apoi am plans. Mult am plans.posibil ca asa m-am descarcat. Cert e ca dupa ce am terminat cu smiorcaielile am inteles ca de fapt nu plansesem pentru el, dar pentru mine. Mi-era mila de cine ajunsesem. Eram o biata femeie, supusa unei terori, inchisa de tot ce insemna frumos si fericire. Fetelor, va zic si voua, daca catusi de putin omul de langa se poarta ca un dobitoc, lasati-l in clipa imediat urmatoare. Redirectionati iubirea spre cineva care cu adevarat merita. Fiti voi si nu uitati de visurile, de libertatea si de sufletul vostru.”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img