vineri, 29 martie, 2024

Povestile unor oameni care au castigat o avere la LOTERIE. Ce au facut unii cu banii e remarcabil de STUPID

Distribuie:

Publicat:

Aproape ca nu este om care sa nu fi spus macar o data in viata “Ei, lasa, ca o sa castig eu la loto”. Dar oare ce am face fiecare dintre noi cu banii, daca am avea sansa de a obtine marele premiu?

John Kutey
a castigat in 2011 un premiu in valoare de 319 milioane de dolari. Dupa ce a facut mai multe acte caritabile, Kutey si sotia sa, Linda, au decis sa doneze mai multi bani pentru constructia unui parc acvatic in memoria parintilor lor. Ei au donat 200.000 de dolari pentru constructia Spray Park in Green Island, New York.

Evelyn Adams din New Jersey nu a avut o singura data noroc in viata, ci de doua ori. Femeia a castigat la loto doi ani la rand in total 5,4 milioane de dolari. Ce a considerat ca este bine sa faca? Sa mearga la jocuri de noroc in Atlantic City. Urmarea? Acum traieste intr-un parc de rulote.

In 2012, Louise White, in varsta de 81 de ani, a cumparat un serbet cu mai multe arome chiar inainte de a lua un bilet la loto. Acesta s-a dovedit a fi castigator si i-a adus batranei 336,4 milioane de dolari. In onoarea desertului norocos, Louise White a creat societatea “The Rainbow Sherbert Trust”.

Canadianul Bob Erb se indrepta catre inmormantarea tatalui sau cand a achizitionat un bilet la loterie, care i-a adus un premiu de 25 de milioane de dolari. Barbatul, care lucra uneori in constructii, a muncit in continuare si si-a donat salariul. De asemenea, el a donat un milion de euro catre Ziua 420, adica 20 aprilie – Ziua Internationala a Fumatului Marijuanei-, un eveniment anual pentru sprijinirea legalizarii marijuanei.

Dupa ce a castigat 18 milioane de dolari la loterie in 1993, Janite Lee, din Coreea de Sud, a folosit o mare parte din bani pentru a sprijini un partid politic. Se pare ca acest lucru, alaturi de alte obieciuri proaste, printre care jocurile de noroc, au dus-o in faliment in 2001.

Denise si Paul Hardware, un cuplu din Wales, au castigat 5 milioane de lire sterline in 2007. Cei doi au mers intr-o croaziera de lux, si-au platit ipoteca locuintei, au cumparat casa visurilor lor si apoi au mai achizitionat inca trei. Din castigul respectiv au finantat si studiile fiului lor la Oxford.

Din premiul de 1,8 milioane de lire sterline obtinut in 2006, Lara si Roger Griffiths si-au cumparat o casa de vis, care a costat 670.000 de lire sterline. Au mai achizitionat un Porsche, au investit la bursa de valori, iar Robert a cheltuit 25.000 de lire sterline pentru a face un album cu trupa sa din facultate. Dupa sase ani, cei doi nu mai aveau niciun ban.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img