News Flash:

Prapad in Vaslui: Peste 30 de persoane au fost evacuate din case

1 Iulie 2013
3437 Vizualizari | 0 Comentarii
inundatii 1
Ploaia care a căzut în cursul nopţii trecute a făcut prăpăd în comuna vasluiană Băceşti, acolo unde un număr de 12 locuinţe au fost inundate, cantităţile de apă căzute depăşind 50 de litri pe metrul pătrat. 
Potrivit Comandamentului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, ploile căzute în ultimele 24 de ore, mai ales cele de azi noapte, au făcut prăpăd în mai multe zone ale judeţului. De departe, însă, cea mai gravă situaţie se înregistrează în comuna Băceşti, acolo unde pompierii au fost solicitaţi să intervină, în această dimineaţă, pentru a scoate apa din 12 locuinţe. 
Astfel, echipajele de pompieri au intervenit cu o autospecială şi cu trei motopompe pentru evacuarea apei din gospodăriile inundate de ploi. Mai mult, un număr de 35 de persoane şi 20 de animale au fost evacuate din cauza inundaţiilor, oamenii urmand a fi cazaţi, cel mai probabil la Căminul Cultural sau la rude. 
De asemenea, 50 de hectare de teren arabil au fost şi ele inundate, pagubele materiale ridicandu-se la cateva sute de mii de lei. Potrivit meteorologilor, ploile vor continua să cadă şi în cursul acestei zile pe teritoriul judeţului Vaslui.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1432 (s) | 34 queries | Mysql time :0.047899 (s)