vineri, 29 martie, 2024

Prefectul Daniel Onofrei: ” Îndemn pe toți oamenii să ne aducă la cunoștință problemele cu care se confruntă “

Distribuie:

Publicat:

" Nu de puține ori am spus că prin tot ceea ce facem, prin instituțiile pe care le reprezentăm, ne aflăm în slujba cetățeanului și este responsabilitatea noastră să ascultăm problemele oamenilor și să căutăm soluții pentru a le rezolva. De aceea este mereu nevoie de transparență, integritate, profesionalism și eficiență.

Pentru că instituțiile statului trebuie să fie credibile și pentru că este mereu nevoie de o evaluare serioasă care să reprezinte baza modernizării statului român, m-am deplasat astăzi în comuna Oșești. M-am întâlnit aici cu două persoane care s-au prezentat inițial în audiență la Instituția Prefectului pentru a ne semnala că doi funcționari din cadrul Primăriei Oșești nu au un comportament civilizat față de cetățeni. Așa cum spuneam, menirea noastră este să ajutăm oamenii, să le ascultăm problemele și să identificăm soluții. Avem această obligație!

Un funcționar public trebuie să manifeste respect pentru cetățeni și să dea mereu dovadă că este un profesionist.

Am discutat atât cu angajații Primăriei Oșești, cât și cu cetățenii nemultumiți. Am convingerea că prezența mea acolo a limpezit lucrurile și că ambele părți au înțeles că respectul și comunicarea sunt bazele unei colaborări sănătoase și benefice pentru toată lumea.

Îndemn pe toți oamenii să ne aducă la cunoștință problemele cu care se confruntă. Nu voi tolera derapaje din partea instituțiilor statului și voi fi mereu un om în slujba cetățeanului. " adresa cetatenilor Daniel Onofrei – prefectul judetului Vaslui

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img