joi, 25 aprilie, 2024

Prefectul de Vaslui a efectuat 50 de vizite la diferite unitati de invatamant din judet

Distribuie:

Publicat:

Pe parcursul lunii august si inceputul lunii septembrie au fost efectuate vizite la 50 de unitati de invatamant cu personalitate juridica, insumand 200 de cladiri scolare, din judetul Vaslui, pentru a se verifica daca acestea detin avizele sanitare de functionare si autorizatiile de securitate la incendiu necesare.

”In prezent, prin PNDL sau Banca Mondiala avem in derulare 190 de proiecte, care inseamna reabilitari, constructii noi sau extinderi. Dintre acestea, 18 investitii au fost finalizate anul trecut, iar in prezent sunt 40 de scoli care au procente de peste 80 la suta in privinta finalizarii lucrarilor de reabilitare sau constructii. Din cele 40 de unitati, 23 vor fi receptionate in cursul lunii septembrie, procentul finalizarii lucrarilor fiind de peste 90 la suta”, a declarat prefectul Eduard-Andrei POPICA.

La nivelul judetului Vaslui, 49 de unitati scolare, dintr-un total de 294 de cladiri supuse avizarii, detin autorizatia de Securitate la incendiu. De asemenea, 384 de unitati de invatamant detin autorizatia sanitara.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img