miercuri, 24 aprilie, 2024

Prefectul de Vaslui se implica in cazul incendiului de la ferma din MURGENI

Distribuie:

Publicat:

Prefectul judetului Vaslui, Isabel Bogdan, s-a sesizat inca din seara zilei de vineri, 11 noiembrie, cand a fost instiintat de catre Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta, cu privire la evenimentul petrecut la sfarsitul saptamanii trecute pe raza orasului Murgeni, unde un incendiu produs la o ferma s-a soldat cu pagube insemnate.

Reprezentantul Guvernului in teritoriu a luat legatura cu Inspectoratul de Politie al Judetului Vaslui, fiind informat ca in prezent politisti de la Serviciul de Investigatii Criminale Vaslui si din cadrul Politiei orasului Murgeni efectueaza investigatii specifice pentru stabilirea imprejurarilor in care a avut loc incendiul, in cauza fiind intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de distrugere prin incendiere.

De asemenea, a fost audiata persoana vatamata si mai multi martori. Urmeaza sa fie dispusa si efectuarea unei expertize tehnice de catre un expert autorizat pentru stabilirea cu exactitate a cauzei incendiului.

Prefectul Isabel Bogdan va urmari cu atentie si indeaproape acest caz, asteptand finalizarea anchetei de catre politisti.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img