News Flash:

Prefectul de Vaslui viseaza frumos. Acesta are de gand sa organizeze intalniri civice prin judet

1 August 2016
1130 Vizualizari | 1 Comentarii
Daniel Olteanu, va organiza, începând cu luna septembrie, întâlniri civice în toate comunele judeţului, la care să participe primarul, viceprimarul, preoţii, profesorii, poliţiştii. Prefectul a spus că este vorba despre întâlniri restrânse, care au ca scop conştientizarea factorilor de decizie locali cu privire la necesitatea implicării lor active în viaţa socială, în vederea reducerii infracţionalităţii.

‘Vor fi întâlniri cu cei mai reprezentativi oameni din comune, care au un cuvânt de spus în comunităţile lor şi se bucură de respectul cetăţenilor. Este vorba despre primari, preoţi, cadre didactice, poliţişti, care se pot implica mai mult pentru prevenirea unor fapte reprobabile sau pentru rezolvarea problemelor care apar în societate. Nu vreau să ne întâlnim doar de dragul de a ne întâlni. Vrem ca aceste întâniri să aibă rezultate concrete’, a declarat prefectul judeţului Vaslui, Daniel Olteanu.

Prefectul a precizat că vor fi dezbătute probleme legate de protecţia socială, de siguranţa publică sau de respectarea drepturilor copiilor. În ultimul timp, prefectul s-a arătat îngrijorat de nivelul crescut al infracţionalităţii în mediul rural şi a declarat că trebuie luate măsuri în acest sens. In teorie totul suna frumos. In practica lucrurile stau altfel. Daniel Olteanu se foloseste de orice prilej ca sa traga chiulul de la munca si sa poata freca masina cu girofar prin judet. Unde mai punem ca primarii stiu lectia bine: pregatesc mese imbelsugate cand vin sefii de la judet. Altfel spus, lumea moare de foame, iar Olteanu se piaptana.

daniel olteanu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Otilia  | #4547
Daca nu se face, de ce nu se face ceva?
Dace se face, de ce se face?
Cine sa va mai inteleaga?
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2020 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1209 (s) | 35 queries | Mysql time :0.038709 (s)