joi, 28 martie, 2024

Prefectul judetului a participat la bilantul Penitenciarului Vaslui in anul 2019

Distribuie:

Publicat:

Prefectul, Mircea GOLOGAN, a participat vineri, 30 ianuarie, la sedinta de evaluare a activitatilor desfasurate de Penitenciarul Vaslui in anul 2019.

Anul 2019 a fost unul in care conducerea Penitenciarului Vaslui a sustinut abordarea diferentiata a problemelor aparute pe parcurs, incurajarea initiativei individuale si valorificarea ideilor bune care au venit de la angajati, asumarea de responsabilitati pentru personalul tanar, constientizarea situatiilor problematice in paralel cu identificarea unor solutii eficiente si eficace, aplicabile in termen scurt in vederea imbunatatirii activitatii la fiecare loc de munca.

In cadrul Penitenciarul Vaslui, pe parcursul anului 2019, au fost urmarite implementarea mai multor obiective generale si specifice, printre care:

-Modernizarea si dezvoltarea infrastructurii sistemului penitenciar, in conformitate cu prevederile legale si normele europene de detentie, realizat prin demararea proiectului „Complex Corectional” si semnarea contractului de finantare al Proiectului Pre-definit „Corectional (Correctional)”.
-Modernizarea si dezvoltarea bazei tehnico-materiale realizat prin promovarea unei noi investitii „Complex Corectional” (construirea unui complex care cuprinde un Pavilion multifunctional si un Pavilion de 210 locuri de cazare), in cadrul Mecanismului financiar norvegian 2014-2021.
-Modernizarea sistemului de siguranta si imbunatatirea modului de aplicare a regimului penitenciar; modernizarea si eficientizarea sistemului de paza, supraveghere si control acces.

“Ma bucur ca particip in calitate de prefect la sedinta de evaluare a activitatilor desfasurate de Penitenciarul Vaslui in anul 2019. Tinand cont ca Institutia Prefectului interactioneaza doar in momente oficiale cu dumneavoastra, consider ca sunteti o structura importanta a judetului.
Bilantul de activitate este unul amplu, va felicit pentru rezultatele obtinute si sunt convins ca sunteti o echipa.

Institutia Prefectului va sta la dispozitie ori de cate ori aveti probleme, ce tin de administratia publica si va ofera tot sprijinul necesar pentru solutionarea acestora.

Va urez un an nou mai bun!”, a declarat reprezentantul Guvernului in teritoriu, domnul Mircea GOLOGAN.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img