News Flash:

Prefectul PUICA a cerut sa se salubrizeze cursurile de apa.

17 Aprilie 2014
1926 Vizualizari | 0 Comentarii
Prefectul Andrei Puica a solicitat institutiilor abilitate verificarea modului in care au fost salubrizate cursurile de apa si au fost realizate si intretinute santurile si rigolele pentru asigurarea sectiunilor de scurgere a apelor mari.

Prefectul Andrei Puica a solicitat institutiilor abilitate verificarea modului in care au fost salubrizate cursurile de apa si au fost realizate si intretinute santurile si rigolele pentru asigurarea sectiunilor de scurgere a apelor mari. Actiunea se va desfasura sub stricta observatie a reprezentantilor celor doua comisii formate din angajati ai Serviciului de Gospodarire a Apelor, ai Comisariatului Judetean al Garzii Nationale de Mediu, Institutiei Prefectului, Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta si Filialei de Imbunatatiri Funciare.

In timpul acestor verificari vor fi vizate in principal, existenta depozitelor de deseuri si de material lemnos pe malurile si in albiile cursurilor de apa, zonele de scurgere a podurilor si podetelor, modul in care au fost intretinute santurile si rigolele de scurgere ale apelor pluviale.

“Verificarile dispuse sunt si ca urmare a rezultatelor actiunilor pe aceeasi tema din perioada martie-aprilie, cand, dintre cele 52 de unitati-administrativ teritoriale vizitate, unele au primit avertismente privind lucrarile de curatare, decolmatare si reprofilare a santurilor de scurgere si a rigolelor. Controlul se va desfasura in toate cele 86 de unitati administrativ-teritoriale pana pe 20 mai, urmand ca, pe parcurs, sa se revina in comunele unde au fost sesizate deficiente”, a declarat Andrei Puica, prefectul judetului Vaslui.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0897 (s) | 23 queries | Mysql time :0.029207 (s)