joi, 28 martie, 2024

Prefectura Vaslui : Intalnire cu presedintele FRF, Razvan Burleanu – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Astazi, prefectul Isabel BOGDAN si subprefectul Mircea GOLOGAN au fost invitati la finalele si festivitatea de premiere de la turneul regional de fotbal in sala-Winter Cup-organizat de Asociatia Judeteana de Fotbal Vaslui.

 Inainte de decernarea trofeelor, cei doi reprezentanti ai Guvernului in teritoriu au avut o intrevedere cu presedintele Federatiei Romane de Fotbal (FRF), Razvan Burleanu, un alt invitat al intrecerii.

  “Am vizitat impreuna cu reprezentantul Primariei Vaslui si presedintele FRF, Razvan Burleanu, doua locatii, unde forul fotbalistic, in parteneriat cu autoritatile locale, intentioneaza sa investeasca intr-un teren sintetic de dimensiuni normale. Ambele locatii sunt conforme cu standardele cerute de proiect, urmand ca Primaria sa se decida unde este mai bine sa fie construit terenul. E o investitie necesara, mai ales ca in oras sunt destul de multe cluburi de copii si juniori, care au nevoie de asemenea terenuri”, a spus prefectul Isabel BOGDAN.

 La randul sau, Razvan Burleanu a anuntat ca FRF are deja la dispozitie 2-3 milioane de euro, pe care vrea sa ii investeasca in terenuri sintetice de dimensiuni mari in urmatorii doi ani.

 “Ne dorim ca aceste fonduri sa se poata multiplica. De aceea am gandit aceste parteneriate, astfel incat autoritatile locale sa asigure zona de infrastructura si vestiare. La Vaslui am vazut deja doua locatii, iar mingea este la Primarie, pentru a decide unde se poate realiza investitia. Avem deja fondurile alocate, asa ca ne vom misca repede. Ramane ca autoritatile sa ne dea un semn cand trecem la treaba”, a spus Razvan Burleanu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img