joi, 28 martie, 2024

Pregateste-ti garderoba pentru Black Friday! Promotii de pana la 70%, in week-end, la Iulius Mall

Distribuie:

Publicat:

Si tu esti pasionat de moda, cumparaturi si reduceri? Pregateste-ti garderoba pentru Black Friday! In acest week-end, magazinele din Iulius Mall au reduceri care ajung pana la 70%. Nu-ti ramane decat sa te bucuri de shopping prelungit si sa-ti alegi piesele preferate care sa-ti completeze tinutele de sezon. 

Anul acesta Iulius Mall Iasi, dau startul maratonului promotiilor de Black Friday vineri, 16 noiembrie 2018, si il prelungeste timp de trei zile. Inventariaza-ti dulapul si vezi ce iti lipseste pentru o garderoba in tendinte, pentru ca acum ai ocazia sa alegi imbracaminte, incaltaminte si accesorii la preturi atractive. 

Reduceri de pana la 70% vor fi la Bulgarini, Irina Schrotter si Jolidon, iar la Orsay, H&M, U-man, Motor, Rocco, Mari-k, Ani`s si Keops sunt preturi injumatatite. Daca ai nevoie de mai multa culoare in garderoba, nu rata ofertele Koton, Terranova, Bigotti, Ina Design, Karma, MBFashion, One Star Fashion, Penti si ale celorlalte branduri. 

Si la Intersport vor fi preturi reduse cu 50%, la Adidas, cu pana la 30%, iar la Sport Vision vei primi 20% discount la orice produs. In week-end, vei putea sa-ti cumperi mai mult decat o pereche de incaltaminte, pentru ca te vei bucura de ofertele Il Passo, In Tempo, Melania Scarpe, Medea si Fabricat in Romania. Promotii de nerefuzat vor fi pentru cosmetice, la Marionnaud, The Makeup Shop, Golden Rose, Gerovital, Flormar, Beauty 4 You, Pro Beauty Shop si Professional Shop. In plus, oferte vor fi disponibile si pentru accesorii, bijuterii, decoratiuni si carti, dar si pentru servicii. Catalogul complet al promotiilor poate fi consultat pe site-ul www.iuliusmall.com/iasi !

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img