marți, 23 aprilie, 2024

Premierul Grindeanu spera sa capete sustinere la Iasi impotriva motiunii

Distribuie:

Publicat:

Disputa tot mai apringa intre tabara din PSD care vrea schimbarea Guvernului Grindeanu si ceilalti.

Primarul Mihai Chirica a anuntat astazi ca a discutat cu premierul Sorin Grindeanu despre proiectele Iasului si a cerut explicatii de la acesta pentru izolarea zonei fara de celalalte regiuni.  Aflat cu un picior afara din Guvern, prim-ministrul Sorin Grindeanu incearca sa capete sustinerea organizatilor PSD din tara. Asa a facut si cu cea din Iasi, unde a reiterat din nou promisiunile legate de investitii, pe care iesenii le asteapta de ani de zile, fara rezultate insa. Primarul Mihai Chirica a spus ca a discutat cu Sorin Grindenau telefonic in cursul zilei de ieri, cerandu-i explicatii pentru lipsa investitiilor din Regiunea de Nord-Est.

“Am vorbit cu Sorin Grindeanu asupra proiectelor Regiunii de Nord- Est care intarzie sa apara si cum vede el lucrurile. Am vorbit despre autostrada Iasi- Targu Mures, despre tonsonul Bacau- Brasov, la fel de important pentru regiune, despre centura ocolitoare a orasului si pericolul de a intra in infrigement din cauza lipsei acesteia”, a spus Mihai Chirica.  Pana acum, Guvernul a ocolit Iasul, insa premierului i-a ajuns cutitul la os, asa ca spera sa atraga simpatia social-democratilor din teritoriu. Asa a ajuns la edilul Iasului, sperand ca acxesta sa poata discuta cu parlamentarii. In aceste conditii, a ajuns sa arate ca va sprijini solicitarile Iasului.

“Am discutat despre reasezarea segmentelor functionale din Ministeurl Transporturilor, reasezarea bugetelor in ceea ce priveste alocarile financiare si sa fie demarata luna aceasta licitatia pentru studiul de fezabilitate pentru autostrada. In plus, am cerut si ca centura sa nu fie uitata”, a mai spus Mihai Chirica. Se pare ca in disperare de cazua, Sorin Grindeanu a ajuns sa promita si ceea ce nu are.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img