vineri, 29 martie, 2024

Premierul Grindeanu, sustinere masiva din Timis

Distribuie:

Publicat:

Aparuta ca zvon, informatia cu privire la tensiunile dintre Guvern si Coalitia PSD-ALDE au fost confirmate treptat de atacurile unor lideri PSD si ALDE la adresa Guvernului, in special din partea unor apropiati ai lui Dragnea, dar si de replicile premierului Grindeanu.

Prima filiala care este decisa sa-l sustina pana la capat pe Sorin Grindeanu este chiar filiala in care acesta este membru: PSD Timis. La solicitarea primarilor din judet, conducerea PSD Timis s-a reunit la sediul din Timisoara, luni, 12 iunie. Potrivit unor surse din cadrul sedintei, liderii judeteni sunt hotarati sa mearga alaturi de Grindeanu pana in panzele albe. „Oamenii sunt ingrijorati. Nu vor nici sa se rupa partidul, dar nici sa cada Guvernul”, au declarat surse din sedinta pentru stiripesurse.ro.

In urma sedintei, liderii PSD Timis au semnat o rezolutie pentru sustinerea lui Sorin Grindeanu, scrie ziuadevest.ro.

PSD are peste 50 de primari in Timis, iar presedintele Consiliului Judetean este si el din randurile social-democratilor. Sorin Grindeanu este membru PSD Timis de 20 de ani, preluand conducerea filialei in 2015, de la Titu Bojin.

PSD a convocat sedinta Comitetului Executiv National in care se va discuta pe baza analizei activitatii Guvernului si a premierului Sorin Grindeanu. Comitetul Executiv al PSD va avea loc, miercuri, de la ora 16.00, la Palatul Parlamentului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img