joi, 25 aprilie, 2024

Premierul Mihai Tudose cere Parlamentului o ancheta la ANRE

Distribuie:

Publicat:

Prim-ministrul Mihai Tudose a anuntat, in debutul sedintei de guvern de miercuri, care sunt cele mai importante masuri sociale si fiscale care vor fi luate la nivelul guvernului in perioada urmatoare. Una dintre ele se refera la Legea Vaccinarii, care va fi trimisa in Parlament, si nu adoptata prin Ordonanta de Urgenta. Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a anuntat ca aproximativ 67 de mii de copii au fost vaccinati in ultima luna, in conditiile in care miercuri expira ultimatumul venit din partea premierului in privinta crizei vaccinurilor, ultimatum anuntat in urma cu doua saptamani.
“Astazi, voi supune aprobarii Guvernului legea vaccinarii, care va fi trimisa in Parlament si nu va fi adoptata ca ordonanta de urgenta”, a precizat Bodog, la inceputul sedintei Executivului. 
Despre problemele din Energie
Pe problema derapajelor din sistemul energetic, premierul Mihai Tudose a anuntat ca va cere public Parlamentului o ancheta la ANRE, nemultumit de activitatea Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img