vineri, 29 martie, 2024

Premierul Ponta despre Liviu Draganea:”Nu mi-e teama ca ma vinde Liviu Dragnea”

Distribuie:

Publicat:

Victor Ponta a declarat luni seara intr-o emisiune TV, ca nu se teme de o eventuala tradare din partea lui Liviu Dragnea, care i-a luat locul in fruntea PSD. Premierul a explicat ca toate deciziile le ia in continuare impreuna cu presedintele interimar al social-democratilor si ca este normal ca ministrii sustinuti de partid sa fie chemati la ordine in Biroul Permanent National.

“Toate discutiile si declaratiile lui Liviu Dragnea au fost stabilite cu mine, ne-am si auzit in vacanta. Eu am stabilit in statutul PSD, ca presedinte al partidului, ca ministrii PSD sa se prezinte la BPN, pentru ca ei au un suport politic, nu au venit cu functia de acasa”, a declarat Victor Ponta.

Premierul a explicat ca toti colegii de partid l-au inteles cand le-a spus de ce vrea sa renunte la sefia PSD: “Nu am renuntat usor, cinci ani si jumatate sunt multi. Nu pot sa compar la care functie tin mai mult, probabil sentimental tin mai mult la cea de presedinte PSD. Nu se poate spune ca ma agat de functie, pentru ca am spus din prima ca sunt gata sa renunt, coalitia a spus nu. I-am spus si domnului Iohannis ca daca numeste prim ministru tot de la coalitie, renunt. A spus nu. Era mai simplu, ca acum nu se mai cheltuiau atatia bani cu supravegherea mea in vacanta. O agentie privata din America m-a supravegheat, platita de un site din Romania. E dreptul lor sa o faca, asa cum e dreptul meu sa merg in vacanta cu familia”.

“Nu mi-e teama ca ma vinde Liviu Dragnea”, a mai spus Victor Ponta, cand a fost intrebat daca presedintele interimar al PSD l-ar putea trada in schimbul achitarii sale in dosarul Referendumul. Intrebat la cine s-a referit Liviu Dragnea cand a vorbit despre faptul ca el si Ponta au fost tradati de cineva din PSD, Ponta a raspuns: “Sa va lamureasca Liviu Dragnea. Se intoarce din vacanta zilele urmatoare. Are si el dreptul la vacanta”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img