vineri, 29 martie, 2024

Premierul Thailandei a fost amendat cu 190 de dolari dupa ce a pus pe Facebook poze in care apare fara masca

Distribuie:

Publicat:

Prim-ministrul thailandez Prayut Chan-o-cha a fost amendat luni cu 6.000 bahţi (circa 191 dolari americani) pentru nepurtarea măştii sanitare, o măsură menită să contribuie la limitarea celui mai sever val de COVID-19 cu care s-a confruntat până în prezent această ţară asiatică, informează Xinhua.

Prayut a fost amendat pentru încălcarea unei reguli intrate în vigoare de luni, deoarece şi-a scos masca de pe faţă în timp ce a prezidat o şedinţă la sediul guvernului, a declarat guvernatorul Bangkok-ului, Aswin Kwanmuang, într-o postare pe contul său de Facebook, potrivit agerpres.ro.

Pentru a limita răspândirea celui de-al treilea val de COVID-19, începând de luni, capitala Bangkok şi alte 47 de provincii au impus obligativitatea purtării măştilor sanitare atât în locurile publice, cât şi în afara locuinţelor. Cei care încalcă această măsură riscă o amendă de până la 20.000 de bahţi.

Începând de luni, numărul total de cazuri de COVID-19 din Thailanda a crescut la 57.508, aproape dublu faţă de începutul acestei luni.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img