joi, 28 martie, 2024

Preot calcat de masina pe trecerea de pietoni in Targu Neamt. A murit la un spital din Iasi – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Un preot din Targu-Neamt a murit, dupa ce a fost izbit in plin de o masina, chiar cand traversa strada pe trecerea de pietoni.

Accidentul s-a petrecut duminica, in centrul orasului, iar preotul a fost dus de urgenta la un spital din Iasi, avand multiple traumatisme, iar medicii l-au operat, scrie presa locala. Insa luni, barbatul s-a stins din viata.

Preotul Vasile Adiaconitei avea 52 de ani si era paroh la Biserica din satul Tolici, comuna Petricani. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arata ca masina l-a lovit in plin pe preot, dar si ca soferul nu a facut nicio manevra pentru a evita accidentul, cel mai probabil din cauza vitezei cu care circula.

Soferul ar fi un tanar de 23 de ani, iar rezultatul etilotestului a aratat ca acesta nu consumase bauturi alcoolice inainte de a se urca la volan. El va fi insa cercetat pentru omor din culpa.

CITESTE SI: Un tanar nu a dat prioritate in trafic si a provocat un accident. Acum are dosar penal

Politistii din cadrul Biroului Rutier Iasi au fost sesizati despre faptul ca pe strada Fântânelor, din municipiul Iasi, a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenesti.

Din primele cercetari efectuate la fata locului, s-a constatat ca un tânar de 24 de ani, din comuna Sipote, a condus un autoturism pe strada Fântânelor, din municipiul Iasi, iar la intersectia cu strada Ciric a efectuat virajul la stânga, fara a acorda prioritate de trecere unei biciclete, condusa regulamentar, din sensul opus de mers, de un barbat de 36 de ani, din municipiul Iasi.

În urma evenimentului rutier, a rezultat ranirea barbatului de 36 de ani, care a fost transportat la o unitate medicala, în vederea acordarii de îngrijiri medicale. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând ca nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice. În cauza, s-a întocmit dosar sub aspectul savârsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img