vineri, 26 aprilie, 2024

Preotul a oprit slujba imediat şi a chemat poliţia! Ce s-a întâmplat

Distribuie:

Publicat:

Situaţie bizară la o înmormântare, unde un preot a văzut un lucru surprinzător la gâtul femeii ce urma să fie îngropate. Imediat acesta a sunat la poliţie pentru a veni la faţa locului. Femeia în cauza avea o năframă legată în jurul gâtului.

Ulterior slujba de înmormântare a fost oprită.

Situaţie bizară la o înmormântare

O femeie din comună Pietroșani, județul Argeș, s-a stins din viață la vârsta de 73 de ani. Preotul ce oficia slujba de înmormântare a acesteia a observat un detaliu surprinzător la gâtul femeii. Mai exact aceasta avea o năframă legată în jurul gâtului.

După ce s-a uitat mai atent, preotul a observat faptul că femeia avea şi câteva leziuni. Ulterior, înmormântarea din comună Pietroșani a fost oprită. Pentru că acest lucru i s-a părut destul de ciudat, preotul a decis să sesizeze oamenii legii.

La fața locului s-au deplasat polițiștii secției rurare Domnești. Cadavrul femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Argeș, unde s-a stabilit că, de fapt, bătrâna s-a spânzurat.
Vestea a venit ca un şoc pentru apropiaţi şi pentru cei care au cunoscut-o. Nimeni nu s-a gândit nicio secundă ca femeia ar putea recurge la un asemenea gest extrem.

„Dacă s-a ajuns ca familia să mintă și preoții, pentru o înmormântare creștină, este foarte grav. Au arătat adevărata lipsă de credință în fața lui Dumnezeu”, a povestit o sursă apropiată familiei. „Dacă nu cumva a fost strânsă de gât, într-un moment de furie”, a mai adăugat o altă sursă apropiată.

Situaţie bizară la o înmormântare din comună Pietroșani, judeţul Argeş, unde în timpul slujbei preotul a observat o năframă legată în jurul gâtului persoanei decedate.

Potrivit unor surse membrii familiei au ascuns acest lucru. Rudele femeii decedate au mers la doctorul de familie și au susținut că femeia a decedat pentru că era bolnavă. Pentru că o știa pe bătrână cu probleme de sănătate, doctorul a eliberat certificatul medical constatator al decesului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img