vineri, 19 aprilie, 2024

Preotul Necula: As desfiinta Guvernul! Ce face e holocaust impotriva romanilor!

Distribuie:

Publicat:

Recunoscut pentru parerile sale sincere si dure, parintele Constantin Necula de la Mitropolia Ardealului critica situatia dramatica in care a ajunsese Institutul Cantacuzino.

„Cand medicina mi-a propus falsi idoli ai vaccinurilor si s-a pus in slujba lui Big Pharma, pot sa mai am incredere in ea? Eu in medicul meu de familie am. Pentru ca nu mi-a impus niciodata un vaccin care nu era clasic.

O medicina pusa in slujba omului e cu totul si cu totul alta decat o medicina pusa in slujba Big Pharma. Eu sunt in favoarea vaccinurilor facute de medicina romaneasca.

Eu as desfiinta Guvernul. Serios, asta e un atac la siguranta nationala. Sa desfiintezi Institutul Cantacuzino ca sa aduci pe piata vaccinuri expirate asta nu inseamna sa-ti supui poporul la un holocaust?

Dar asa e dintotdeauna cand primeaza lozul. Niste nemernici! Ganditi-va cat castiga unii la aducerea unui vaccin din Franta. Nu? Asta e o batalie pe bani, nu pe sufletele noastre”, afirma parintele Constantin Necula, intr-o conferinta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img