News Flash:

Preotul vasluian care se credea mai presus de lege a fost INCARCERAT.

26 Septembrie 2014
1417 Vizualizari | 0 Comentarii
Preotul cu cel mai mai rang din comună vasluiană Ivăneşti a fost ridicat ieri de către poliţiştii vasluieni, pentru a putea fi încarcerat în Penitenciarul Vaslui, toate acestea după ce acesta a fost condamnat de către judecătorii Curţii de Apel Iaşi la un an de închisoare cu executare ,ca urmare a conducerii unui autoturism pe drumurile publice, fără a avea în posesie un permis de conducere, acesta nefiind la prima abatere de acest gen.

 Octavian Roşu a fost ridicat în cursul zilei de ieri de la locuinţa sa din localitatea Broşteni, comună Ivăneşti, pentru a fi condus la Penitenciarul Vaslui, pentru a-şi putea ispăşi pedeapsa de un an de închisoare cu executare. . Chiar în ziua încarcerării, preotul a înaintat Curţii de Apel Iaşi o contestaţie în anulare, în speranţa că va scăpa de condamnare. Cererea urmează a fi analizată de judecători pe 20 octombrie.

 Preotul vasluian nedrept pentru straiele bisericeşti?


Această decizie vine la doar un an după ce preotul vasluian a primit o condamnare cu suspendare pentru că a fost prins de către poliţişti, conducând autoturismul sub influenţa bauturiilor alcoolice.,iar atunci când poliţiştii au încercat să îl oprească pentru verificări, pastorul vasluian a accelarat mai tare autorismul în care se depalsa. A urmat o urmările că în filmele hollywoodiene pentru a îl imobiliza şi indentifică.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012661 (s)