joi, 25 aprilie, 2024

Preparatul natural util in dureri dentare

Distribuie:

Publicat:

O durere de dinti apare pe neasteptate si poate fi cea mai putin tolerabila situatie. Daca nu va poate vedea un medic stomatolog imediat, un remediu natural ar putea fi de folos: uleiul de cuisoare. Cuisoarele contin eugenol, un anestezic natural si antibacterian, care va calma durerea si va reduce inflamatia. Uleiul de cuisoare este disponibil in farmacii sau in plafare, insa puteti sa-l preparati si acasa si sa economisiti o multime de bani.

Nu este foarte greu sa-l obtineti si astfel veti avea intotdeauna ceva sanatos la indemana pentru ca calma durerea de dinti fara nicio reactie adversa.Pentru ca infectiile dentare sunt extrem de dureroase, lasand persoana suferinda incapabila sa vorbeasca, sa manance sau chiar sa doarma in mod corespunzator, uleiul de cuisoare actioneaza rapid. Pentru a obtine uleiul de cuisoare ai nevoie de: o lingura de cuisoare / ½ ceasca de ulei de masline / Mojar si pistil / Tifon / Banda elastica / Un borcan / o bucata de folie de aluminiu / Un vas pentru bain-marie /  Apa / Disc din bumbac.

Mod de preparare: Zdrobiti cuisoarele pana obtineti o pulbere. Transferati-le in bucata de tifon apoi legati partea superioara cu banda elastica pentru a forma un saculet. Turnati uleiul de masline in borcan si adaugati saculetul, apoi acoperiti cu folia de aluminiu. Asezati borcanul in vasul pentru bain-marie si lasati-l pe foc 45 de minute. Lasati sa se raceasca la temperatura camerei. Se aplica pe zona afectata cu ajutorul unui disc din bumbac. Puteti lasa cuisoarele in ulei timp de o saptamana pentru a face amestecul mai puternic.

Atentie! Acest amestec are un gust neplacut, asadar incercati sa nu-l inghititi. Pastrati-l departe de copii! De asemenea, uleiul de cuisoare este un solutie temporara pentru calmarea durerilor de dinti, deci cel mai indicat ar fi sa consultati medicul stomatolog.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img