News Flash:

Presa din Ucraina: Vladimir Putin a fost urmărit de semne mistice de-a lungul mandatelor

7 Iulie 2022
167 Vizualizari | 0 Comentarii
media 164492711671196100

O serie de coincidenţe mistice îl urmăresc pe preşedintele rus Vladimir Putin de când a venit la putere la începutul anilor 2000: drapelul de stat la inaugurare nu a putut fi ridicat, persoana care l-a învăţat să piloteze a decedat subit, iar recent a murit şi tigrul cu apelativul "Putin", numit în onoarea sa, relatează miercuri agenţia ucraineană Unian, citând o analiză făcută de jurnaliştii de la FreeDom, un proiect al unei televiziuni ucrainene, relatează Agerpres.

Jurnaliştii de la FreeDom enumeră unele semne care marchează, în opinia lor, sfârşitul lui Putin şi prăbuşirea Rusiei.

În 2010, preşedintele Federaţiei Ruse a vizitat arhipelagul Ţara Franz Josef, unde a pus o zgardă de monitorizare unui urs polar. Câteva luni mai târziu, cercetători din zonă au descoperit că acesta se debarasase de zgardă. Unii au văzut în asta un semn rău, doar ursul alb este considerat un animal totem în Rusia, iar imaginea sa reprezintă emblema partidului Rusia Unită, partidul lui Putin.

O istorie similară s-a întâmplat cu o balenă albă, care fusese prinsă special pentru Putin în Marea Ohoţk şi căreia i-a fost ataşat un cip de monitorizare. Ulterior s-a descoperit că cip-ul ataşat balenei nu mai funcţiona.

Femela tigru din Amur, pe care preşedintele rus a adormit-o în 2014, prin injectarea unui ser inofensiv, pentru a-i ataşa un cip, a murit după aceea.

Contunuarea pe stiripesurse.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1187 (s) | 34 queries | Mysql time :0.044000 (s)