miercuri, 27 martie, 2024

Presa internationala, despre meciul Simonei: Halep, marathon woman, supravietuieste unui thriller de 48 de game-uri

Distribuie:

Publicat:

Simona Halep s-a calificat pentru a treia oara in cariera in optimile Australian Open trecand de Lauren Davis dupa un meci de aproape patru ore, cu scorul de 4-6, 6-4, 15-13.

Meciul Simonei a avut 48 de ghemuri, la fel ca intalnirea dintre americanca Chanda Rubin si spaniola Arantxa Sanchez Vicario (6-4, 2-6, 16-14, in sferturi), care detinea recordul la Melbourne, la simplu feminin, din 1996.

Halep a salvat trei mingi de meci la scorul de 10-11, in cea mai lunga partida a turneului, care a durat trei ore si 45 de minute.

Ca durata, cu trei ore si 45 de minute jucate, partida de sambata este a patra din istoria Australian Open.

Ce relateaza presa internationala.

”Halep supravietuieste unui thriller de 48 de game-uri si aproape patru ore”, a titrat cotidianul spaniol As. ”A fost un mare spectacol, pe alocuri chiar dantesc. Publicul s-a bucurat de spectacol si pe retelele de socializare sportivi din toate tarile au aplaudat efortul titanic al acestor luptatoare”, noteaza As.

”Halep, marathon woman”, a notat si Le Figaro, adaugand ca romanca a iesit victorioasa dupa un meci de trei ore si 45 de minute.

”Simona Halep salveaza mingi de meci si o invinge pe Lauren Davis intr-un meci epic. Liderul mondial Simona Halep a supravietuit unei lupte epice cu americanca Lauren Davis”, scrie BBC.

”Simona Halep se agata de visul Australian Open dupa ce a castigat un maraton cu Lauren Davis”, a titrat The Telegraph. „Liderul mondial Simona Halep nu are un sponsor pentru imbracaminte la Australian Open, o oportunitate ratata pentru cineva, avand in vedere ca romanca a petrecut trei ore si 44 de minute pe teren astazi, la meciul sau din turul trei”, noteaza The Telegraph.

”Marathon woman Simona Halep supravietuieste unui meci epic cu Lauren Davis. Australian Open a vazut cel mai bun meci al sau, o confruntare-record de 48 de ghemuri, care nu va fi uitata de cei care i-au fost martori”, titreaza publicatia australiana The Age a titrat.

”Principala favorita Simona Halep supravietuieste unui maraton”, scrie si The New York Times, mentionand ca romanca s-a calificat in faza urmatoare dupa unul dintre cele mai dificile meciuri din istoria turneului.

Jurnalul belgian Le Soir noteaza ca Simona Halep s-a impus intr-un „maraton de peste trei ore si jumatate”, adaugand ”Halep a salvat trei mingi de meci in decisiv inainte sa se impuna in fata numarului 76 mondial”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img