miercuri, 27 martie, 2024

Presedinele brazilian s-a internat pentru o interventie medicala, in urma atacului cu cutitul a carui victima a fost in campania electorala

Distribuie:

Publicat:

Preşedinele brazilian Jair Bolsonaro s-a internat duminică la un spital de la Sao Paulo, în vederea unor examene medicale, pentru a i se retrage un dispozitiv intestinal instalat în abdomen în urma atacului cu cuţitul a cărui victimă a fost în septembrie, în campania electorală prezidenţială, relatează Reuters, potrivit News.ro.

Intervenţia chirurgicală urmează să aibă loc luni, la ora locală 6.00 (10.00, ora României), la Spitalul Albert Einstein.

Medicii i-au recomandat şefului statului brazilian un repaus complet timp de 48 de ore în urma intervenţiei – o perioadă în care preşedinţia urmează să fie asigurată de către vicepreşedintele Hamilton Mourao.

Bolsonaro urmează să rămână în convalescenţă o perioadă de zece zile, la spital, unde va fi informat de către consilierii săi dup perioada de 48 de ore de rapus complet.

Această intervenţie chirurgicală era prevăzută iniţial în decembrie,, însă a fost amânată, după ce examenele au arătat că Bolsonaro suferea de o inflamaţie intestinală.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img