joi, 28 martie, 2024

Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a publicat o fotografie cu primul sau nepot

Distribuie:

Publicat:

 

Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, s-a declarat luni o "bunică mândră", după venirea pe lume, luna trecută, a primului său nepot, relatează DPA.

Ursula von der Leyen, fost ministru german al Apărării şi mamă a şapte copii, a postat pe Instagram o fotografie cu ea zâmbind şi ţinând în braţe un bebeluş, şi a scris că este un "moment magic", potrivit agerpres.ro.

Ea nu a dezvăluit în postare numele, data exactă a naşterii sau cine sunt părinţii bebeluşului, însă într-un discurs susţinut duminică a afirmat că fetiţa are o lună.

"Să îmi ţin în braţe nepoata pentru prima dată a fost unul din acele momente care pune totul în perspectivă şi îţi reaminteşte de lucrurile cu adevărat importante din viaţă", a afirmat ea în timpul unei ceremonii desfăşurate în oraşul Strasbourg din Franţa.

"Oare va vedea păduri sau viaţă sălbatică doar în cărţi sau filme? Cum vor arăta cariera şi locurile sale de muncă şi ce tehnologii va folosi?", s-a întrebat Ursula von der Leyen, o aliată apropiată a cancelarului german Angela Merkel.

Împreună cu soţul său, medicul şi universitarul Heiko von der Leyen, Ursula von der Leyen, o figură importantă a taberei politice conservatoare, a crescut şapte copii, născuţi între 1987 şi 1999.

Înainte de a ajunge la conducerea Comisiei Europene în 2019, ea a mai fost ministru al Muncii şi ministru al Familiei în Germania.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img