vineri, 29 martie, 2024

Presedintele CJ Vaslui doreste o lege a amnistiei si gratierii cat mai urgenta

Distribuie:

Publicat:

Intr-un interviu acordat stiripesurse.ro, seful PSD Vaslui a specificat clar ca doreste cat mai repede o lege a amnistiei si gratierii . In acest sens, Dumitru Buzatu a specificat clar ca va cere conducerii centrale sa ia masuri in acest sens .

Presedintele CJ Vaslui mai afirma ca PSD nu trebuie sa se sperie de presiunea opiniei publice, ba mai mult, acesta da de inteles ca ar trebui ignorata deoarece acestia nu reprezinta un punct de reper pentru politica PSD. Vezi mai jos interviul halucinant al controversatului om politic vasluian

– Vedeți oportună amnistia și grațierea prin Parlament?

– O văd oportună sub orice formă, chiar sub forma unei ordonanțe de urgență, pentru că eu cred că aici este o urgență de foarte multă vreme. De ani și azi de zile, aceste atribute ale Președintelui, ale Guvernului și ale Parlamentului, nu au fost exercitate. Noi trăim într-o societate atât de încrâncenată încât nimeni nu-și poate călca pe orgolii încât să dăm dovadă de clemență față de niște oameni care au greșit și care cer și ei clemență, înțelegere? Eu treaba asta nu pot să o înțeleg și nici nu pot să accept o asemenea atitudine. Mă lupt cu mijloacele pe care le am, chiar și acum în cazul acestei discuții și le reamintesc tuturor că avem obligația să fim înțelegători față de cei care au conștientizat că au greșit.

CONTINUAREA PE stiripesurse.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img