News Flash:

Presedintele IOHANNIS are un nou consilier

29 Iunie 2015
1441 Vizualizari | 1 Comentarii
Președintele Klaus Iohannis are începând de azi un nou consilier pe un domeniu pe care l-a anunțat prioritar pentru mandatul său.

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a numit-o pe doamna Ligia Deca în funcția de consilier de stat la Departamentul Educație și Cercetare al Administrației Prezidențiale, începând cu data de 1 iulie a.c.

Ligia Deca este cercetator in stiinte politice la Universitatea din Luxemburg, avand ca arii de expertiza procesul de Europenizare, politicile publice in invatamantul superior si internationalizarea educatiei. De asemenea, ea colaboreaza si ca expert in politici publice, in cadrul Unitatii Excutive pentru Finantarea Invatamantului Superior, cercetarii, Dezavoltarii si Inovarii (UEFISCDI), unde coordoneaza activitati legate de politicile publice privind internationalizarea educatiei in cadrul proiectului ‘Internationalizare, echitate și management universitar pentru un invatamant superior de calitate (IEMU)’.

Experienta sa profesionala include, de asemenea, diverse activitati in domeniul asigurarii calitatii in invatamantul superior, prin experienta de consultant in dezvoltarea de sisteme de management al calitatii in diverse organizatii (institutii de invatamant superior, institutii publice si companii private).
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1045 (s) | 34 queries | Mysql time :0.037368 (s)