vineri, 19 aprilie, 2024

Pretuieste viata! Uite cum i-a raspuns un sofer de TIR, sefului care voia sa ajunga cat mai repede la destinatie! – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Este binecunoscut faptul ca soferii de TIR au o viata nu tocmai usoara si ca, de cele mai multe ori, sunt supuri diverselor ''incarcari'' de program. Condusul este obositor, iar din aceasta cauza legea internationala obliga soferii sa faca pauze de somn! Acum un an de zile un caz a socat opinia publica, dupa ce un tanar sofer de TIR a murit intr-un accident rutier. Barbatul dormise doar 2 ore in trei zile si acuza stari de oboseala. Firul evenimentelor este cu atat mai socant cu cat, din unele conversatii avute de sofer cu dispeceratul reiese clar faptul ca acesta fusese obligat sa conduca desi era extrem de obosit.  Din fericire, nu toate cazurile se termina astfel. Este cazul unui sofer de TIR din Romania care a luat ''taurul de coarne'' si a decis ca are la cine se intoarce si viata are prioritate. Intr-o postare pe retelele de socializare se vede cum barbatul nu se lasa induplecat de ''rugamintile'' sefilor de a ajunge mai devreme la destinatie, mai ales ca era obligat sa faca o pauza de somn. 

''Opresc in prima parcare sa dorm 3 ore. Mai am 150 de km pana la descarcare si trebuie sa descarc la ora 14, deci e timp suficient.'' a scris barbatul.

Replica dispeceratului nu a contenit sa apara:
''Clientul doreste sa fii acolo chiar daca nu descarci''

Barbatul a reactionat extrem de dur si a pus punctul pe ''i''
''Eu nu te-am intrebat nici pe tine nici pe client daca am voie sa dorm! Ti-am spus doar ca dorm 3 ore si nu ma intereseaza ce doreste clientul!!! Pentru chestia asta urata nu mai dorm trei ore, dorm 4 ore! Nu mai da mesaje ca iti las cratita in parcare si plec acasa!!!'' e mesajul dur al barbatului. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img