News Flash:

Preturile biletelor la meciul secolului, Mayweather - Pacquiao, au explodat!

25 Aprilie 2015
1874 Vizualizari | 0 Comentarii
Cine vrea sa vada pe viu cel mai mare meci din istoria boxului trebuie sa se grabeasca. Mai sunt câteva bilete pentru confruntarea dintre Floyd Mayweather si Manny Pacquiao, însa preturile sunt de-a dreptul prohibitive.

Cele mai scumpe tichete redistribuite joi dimineata costa 55.550 de dolari si mai sunt disponibile 6 bucati, situate chiar în apropierea ringului. Cele mai ieftine costa 5.555 de dolari, dar locurile sunt în cele mai îndepartate zone ale salii MGM Grand Arena, din Las Vegas. Pâna acum, cele mai scumpe tichete, epuizate de mult timp, au costat 128.000 de dolari. Media preturilor a depasit-o chiar si pe cea de la Super Bowl!

"Meciul secolului", asa cum a fost catalogata întâlnirea dintre Mayweather si Pacquiao, de pe 2 mai, are cea mai scumpa reteta financiara din istorie, costurile totale ale galei ridicându-se la 400 de milioane de dolari. Doar bursa de meci a lui Mayweather este de 120 de milioane de dolari, în timp de Pacquiao va încasa 80 de milioane de dolari. Totul e pus la punct în cele mai mici detalii. Americanul va purta o proteza cu diamante si aur, care a costat 25.000 de dolari. Sortul pe care îl va îmbraca va fi si el unul confectionat special, iar sponsorii care îsi vor vedea numele inscriptionate pe el vor plati 2,25 de milioane de dolari. Meciul va avea 4 centuri puse în joc, WBC si WBA detinute de Mayweather la categoria semimijlocie, WBO detinuta de Pacquiao la aceeasi categorie, plus o centura speciala acordata de WBC, care va avea 3.017 smaralde, va fi placata cu aur si platina si costa un milion de dolari.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1277 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011597 (s)