vineri, 26 aprilie, 2024

Previziunea care a socat-o pe Margherita de la Clejani: „Nu mai ai mult de trait!” Cand a primit vedeta un asemenea ”verdict”

Distribuie:

Publicat:

 

În 2013, Margherita a intrat în forță în lumea mondenă, prin participarea la un reality-show amoros destul de vizionat la acea vreme. Fiica lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani a venit la „Mărul discordiei”, alături de Laurette și Bianca Jurcă, pentru a-și găsi jumătatea sau…gloria în lumina reflectoarelor.

Distracție, opulență și băieți frumoși și întâlniri romantice la lumina lumînării, cam asta însemna emisiunea pentru cele trei fete dornice de a avea lângă ele băiatul dorit sau apariția permanentă pe micul ecran.

Margherita de la Clejani a trecut prin momente de spaimă

Toate bune și frumoase până într-un punct, atunci când Margherita de la Clejani a trecut prin momente de teamă. Astfel, la una dintre filmări, Matei, un actor pretendent la inima ei, s-a deghizat în ghicitor și s-a hotărât să îi atragă atenția tinerei printr-o metodă…mai puțin ortodoxă. Bărbatul a venit în fața cântăreței ținând în mână un glob de cristal și după ce și-a țintit privirea asupra ei, apoi la misteriosul  obiect pentru citit viitorul, a spus pe un ton serios: „Nu mai ai mult de trăit”.

SURSA: WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img