sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Prichindeii sunt invitati la atelierul de gatit, sambata, la Iulius Mall Iasi

Distribuie:

Publicat:

Chiar daca este pe sfarsite, vacanta continua sa fie motiv de bucurie pentru copii, la Iulius Mall Iasi. Si asta pentru ca nazdravanii se pot inscrie la atelierul de gatit, unde vor invata sa faca un desert delicios.

Prichindelul tau viseaza sa devina chef bucatar? Sau vrei sa ii oferi experiente distractive? Iulius Mall Iasi il asteapta la atelierul de gatit pentru copii!

Sambata, 1 septembrie 2018, de la ora 11.00, ne punem sorturile si invatam sa preparam Tiramisu cu fructe de sezon. Lectiile de gatit sunt sustinute de Chef Bogdan Puiu, fondator al atelierelor Soft&Grace, si se vor desfasura in piateta din fata magazinului Koton, de la etajul 1. Micii bucatari vor avea parte si de multa distractie: vor purta sorturi si vor folosi ustensile de cofetarie, vor invata pasii unei retete delicioase, vor combina ingrediente si isi vor folosi imaginatia pentru a decora prajitura. La final, vor savura propria creatie culinara.

Participarea este gratuita, in baza inscrierii printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook Iulius Mall Iasi, in limita locurilor disponibile. Toate ingredientele si ustensilele necesare vor fi asigurate de Iulius Mall Iasi.

In prima zi de toamna, ii asteptam pe copii la Iulius Mall Iasi, sa gatim si sa ne distram impreuna!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img