joi, 25 aprilie, 2024

Primă seară reușită la Zilele Culturale ale municipiului Vaslui

Distribuie:

Publicat:

Voluntarii Consiliului Județean Vaslui și președintele Dumitru Buzatu au asistat la spectacolul din Centrul Civic, unde trupe locale, Cla-sick, Hands of Angels, alături de Raluka și Proiectul Balkanic s-au bucurat de un succes deosebit, iar atmosfera a fost una superbă, publicul răsplătindu-i cu aplauze pe artiști.

Pe scenă s-au urcat și voluntarii Consiliului Județean Vaslui, care alături de echipa „Vaslui, Capitala Tineretului din România-2024” au ținut să le mulțumească vasluienilor pentru susținere în perspectiva obținerii de către municipiul Vaslui a titlului de Capitală a Tineretului.

„Mă bucură faptul că tinerii din Vaslui se implică tot mai mult în viața comunității. Consiliul Județean Vaslui a dat o mai mare atenție tinerilor, prin susținerea unor proiecte de tineret, prin programul județean de finanțare nerambursabilă, dar și implicarea în activitățile propuse de aceștia. În zilele de 9 și 10 septembrie suntem parteneri la primul festival pentru tineret, TinFest.eu, unde tinerii propun o serie de manifestări cu și despre ei”, a precizat Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img