News Flash:

PRIMA CASA devine "NOUA CASA". Nu mai poti cumpara locuinte VECHI

11 Martie 2014
2055 Vizualizari | 0 Comentarii
Guvernul vrea sa directioneze strict spre locuintele nou-construite vechiul program "PRIMA CASA", potrivit programului de guvernare.

Programul „PRIMA CASA", prin care romanii pot contracta credite garantate in proportie de 50% de stat si la dobanzi sub media pietei in vederea achizitionarii unei locuinte, ar putea fi transformat in „Noua Casa", prin care beneficiarii isi vor putea cumpara numai case noi, se arata in noul program de guvernare.

„Proiectul PRIMA CASA va fi transformat in proiectul «Noua Casa», adresat doar pentru achizitionarea de locuinte noi", se arata in programul de guvernare al Cabinetului Ponta III.

 Inca din toamna anului trecut, Executivul se afla in discutii avansate cu privire la lansarea acestui nou program de sustinere a pietei imobiliare. Totusi, nu tot mediul financiar se arata incantat de idee, multe banci preferand suplimentarea sau continuarea programului actual.

Guvernul a aprobat la inceputul anului o hotarare prin care stabileste un plafon de 1,2 miliarde de lei pentru garantiile care vor fi acordate in acest an pentru programul "PRIMA CASA", prag similar cu cel din 2013, si permite utilizarea sumelor repartizate anul trecut si care nu au fost consumate. Detalii despre proiect pe Adevarul.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1100 (s) | 23 queries | Mysql time :0.028796 (s)