sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Prima imagine cu băiețelul lui Reghe și al Corinei Caciuc. Antrenorul Craiovei a publicat un video superb

Distribuie:

Publicat:

Laurențiu Reghecampf se laudă cu prima imagine cu băiețelul lui și al Corinei Caciuc. Antrenorul de la Craiova a făcut public un video superb de la ultima ecografie a iubitei sale. 

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc trăiesc cea mai frumoasă perioadă a relației lor. În doar câteva luni vor deveni părinții unui băiețel pentru care-și doresc să clădească o familie de excepție.

Tânăra de 29 de ani urmează să aducă pe lume primul ei copil în luna mai, însă până atunci se concentrează pe perioada de graviditate și îi acordă bebelușului toată atenția.

Laurențiu Reghecampf, video cu cel de-al treilea fiu al său

Lucru de la care nu se abate nici Laurențiu Reghecampf. Pe lângă rolul de antrenor, Reghe este un tată foarte implicat, recent fiind alături de partenera sa la ecografie periodică recomandată de medic. 

Moment pe care antrenorul de la Craiova l-a imortalizat, nerăbdător să își cunoască cel de-al treilea băiat. Iar imaginile cu viitorul bebeluș Reghecampf au ajuns virale, după ce chiar tatăl le-a publicat în mediul online, declarând că a avut parte de o duminică foarte fericită, care i-a dat putere să meargă mai departe plin de entuziasm.

 

”Să fie sănătos”, ”Felicitări din toată inima”, ”Să fiți fericiți”, ”Doamne ajută să fie bine bebelușul și mămica lui”, ”Să vă aducă numai fericire”, sunt doar câteva dintre reacțiile celor care fac parte din comunitatea online a antrenorului, care au apreciat imaginile cu bebelușul încă nenăscut.

>VIDEO AICI

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img