vineri, 19 aprilie, 2024

Prima imagine cu Lavinia Pirva si Stefan Banica, dupa ce au devenit parinti

Distribuie:

Publicat:

Lavinia Pirva si Stefan Banica au devenit parinti in urma cu cateva zile. Acum, cei doi au facut prima poza impreuna dupa ce baietelul lor a venit pe lume. Iata ce mesaj au transmis si cat de fericiti sunt.  In urma cu o saptamana, cei doi au primit cea mai mare bucurie. Au devenit parintii unui baietel perfect sanatos. Iata ca acum au facut o poza impreuna, pe care au aratat-o si fanilor.

Sunt fericiti, sunt linistiti, bucurosi de comoara cea mare din viata lor: micutul Alexandru.

„Parinti fericiti”, a scris Lavinia Pirva in dreptul imaginii postate in mediul online.

Lavinia Parva a nascut pe 16 mai un baietel perfect sanatos. Cel mai mic membru al familiei se va numi Alexandru Banica. Stefan Banica Jr. a vrut sa multumeasca tuturor celor care s-au gandit la ei si le-au transmis toate gandurile bune.

Lavinia Parva si Stefan Banica au ales un nume special pentru baietelul lor
Putini sunt cei care stiu ca Stefan Banica a avut un frate care a murit in urma cu 18 ani, intr-un accident rutier. Fratele artistului s-a stins din viata la 25 de ani, intr-un teribil accident rutier provocat de un prieten bun, in Sectorul 3 al Capitalei. Soferul a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive si a intrat intr-un stalp de beton. Alexandru nu a murit pe loc, ci s-a stins la spital. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img