marți, 23 aprilie, 2024

Prima reactie a Andei Calin dupa vestea ca s-a despartit de Liviu Varciu. Mai clar de atat nici ca se poate

Distribuie:

Publicat:

Despre Liviu Varciu si Anda Calin s-a spus ca s-au despartit si ca nu mai locuiesc impreuna. Anda Calin a reactionat. Liviu Varciu formeaza un cuplu de ceva vreme cu Anda Calin, cea care i-a daruit o fetita, Anastasia, care urmeaza sa fie botezata. Recent, despre Liviu Varciu si Anda Calin s-a spus ca acestia s-ar fi despartit si ca nu ar mai locui impreuna, iubita artistului mutandu-se la mama sa.

Imediat dupa ce au aparul zvanurile ca nu ar mai forma un cuplu cu Liviu Varciu, Anda Calin a reactionat pe contul sau de Instagram. Aceasta a postat o fotografie care demonstreaza ca ea, artistul si fiica lor formeaza o familie cat se poate de fericita si nici vorba de nori negri intre ei. In imaginea respectiva, Anda Calin si Liviu Varciu, care mai are o fata pe nume Carmina, stau pe pat si intre ei se afla micuta Anastasia. Ambii radiaza de fericire in compania fiicei lor.

„#happyfamilytime#always&forever” (n.r. familie fericita, intotdeauna, pentru totdeauna), a comentat Anda Calin.

Intrebata de fani cate kilograme are fiica ei si a lui Liviu Varciu, Anda Calin a explicat ca mmicuta a ajuns deja la sapte kilograme. Liviu Varciu pare sa fie unul dintre cei care au descoperit, pe propria-i piele, ca emisiunea Asia Express nu este una atat de lejera pe cat isi inchipuia.

Si, mai mult decat atat, el e la un pas sa cedeze lupta… Conform unor surse cat se poate de bine informate, Liviu Varciu traieste momente cat se poate de disperate departe de Romania, in ”excursia” din Asia.

Mai exact, pare-se, el este la un pas sa cedeze lupta, motivele fiind, pare-se, cat se poate de intemeiate. Si nu, nu ne referim doar la cele legate de fiica pe care o are alaturi de frumoasa Anda Calin… Mai exact, pare-se, efortul fizic si psihic este foarte mare. Iar Liviu Varciu, de mai bine de trei saptamani doarme in tot felul de conditii prin casele localnicilor din Asia, niciuna fiind catalogata la ”macar o stea”.

Temperaturile au fost ba foarte scazute, ba foarte ridicate si parcurge zeci/sute de km pe zi cu tot felul de vehicule: masini, camioane, autobuze sau tuk-tuk. Mai mult, mancarea este foarte putina si foarte diferita fata de cea romaneasca. De altfe, el, spun sursele noastre, a marturisit in diverse randuri ca nu mai vrea sa vada orez in fata ochilor. Acesta pare sa fie si motivul pentru care, la un moment dat a cedat si a vrut sa renunte la tot concursul si sa plece acasa, cel care l-a convins sa continue lupta fiind bunul sau prieten, Andrei de la Alb-Negru. Liviu Varciu a devenit, de curand, tatic pentru a doua oara In cursul zilei de luni, 25 septembrie 2017, Anda Calin a nascut o fetita sanatoasa. Liviu Varciu a asteptat cu sufletul la gura venirea pe lume celei de-a doua fiice. Artistul mai are, dintr-o relatie anterioara, o fetita adolescenta pe nume Carmina Maria. Cei doi parinti au facut pregatiri speciale pentru venirea pe lume a micutei, iar Liviu Varciu a marturisit ca trece prin momente minunat de cand a devenit, din nou, tatic.
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img