vineri, 29 martie, 2024

Prima reactie a barbatului pentru care Raluca Pastrama ar fi mers la munte! ”Ciocul mic si…”

Distribuie:

Publicat:

Bărbatul pentru care Raluca Pastramă ar fi mers la munte în urmă cu câteva săptămâni a avut o reacție extrem de interesantă după dezvăluirile din presă.

Dezvăluirile făcute de presă în urmă cu câteva zile, în legătură cu o presupusă infidelitate a soției lui Pepe nu l-au speriat pe bărbatul pentru care Raluca Pastramă ar fi mers la munte. Din contră, acesta a avut o reacție cu totul inedită față de zvonurile că între el și Raluca ar exista ceva mai mult decât o simplă prietenie pe rețelele de socializare.

Bărbatul a postat un story cu o fotografie cu el lângă un ”smiley-face” cu degetul arătător la gură, ceea ce poate semnifica ”liniște”, ”discreție” sau pur și simplu ”ciocul-mic”. Cam aceasta a fost replica pe care tânrul ar fi avut-o față de toate supozițiile făcute de presă dar și de Pepe însuși.

Reacția bărbatului după dezvăluirile presei

Artistul a povestit în întâmpinarea din procesul de ordin de protecție deschis de Raluca Pastramă, că motivul pentru care ar fi avut o discuție mai aprinsă cu soția lui a pornit de la o întrebare legată de respectivul bărbat.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img