joi, 18 aprilie, 2024

Prima reactie a lui Sevil Shhaideh dupa ce a devenit PREMIERUL PROPUS de PSD

Distribuie:

Publicat:

Sevil Shhaideh, care a fost propusa de Liviu Dragnea sa ocupe functia de premier, a postat astazi mai multe mesaje pe Facebook. Dupa ce liderul PSD Liviu Dragnea a anuntat numele sau pentru sefia Executivului, Sevil Shhaideh a scris:

   
“21.12.2016 – O zi istorica! Zi in care Romania a optat pentru un nou inceput, intr-un mod diferit, cu fapte primand si lasand vorbele pentru a explica rezultatele ce vor urma sa vina.”

Sevil Shhaideh a postat si o fotografie cu ea de cand a depus juramantul pentru functia de ministru al Dezvoltarii.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat astazi ca singura persoana din partid in care a avut incredere ca poate pune in practica programul de guvernare este Sevil Shhaideh, aceasta avand “un singur defect in opinia unor colegi – ca munceste prea mult”.

El a adaugat ca lucreaza alaturi de fostul ministru al Dezvoltarii de 13 – 14 ani, in diverse asociatii ale autoritatilor locale, dar au lucrat si la programul de guvernare cu care PSD s-a prezentat in campanie.
 
Sevill Shaideh este in prezent consilier la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice. Ea a fost secretar de stat in MDRAP si a detinut functia de ministru al Dezvoltarii din mai 2015 pana in noiembrie acelasi an.
 
In ultima ei declaratie de avere, postata pe site-ul MDRAP, figureaza un apartament in Constanta si trei apartamente in Siria, conturi si depozite bancare in valoare de 423.817 lei si 167.004 lei, un imprumut acordat in nume personal de 20.000 de euro, dar si un credit la banca in valoare de 60.000 de lei.

Conform ultimei declaratii de interese de pe site-ul ministerului, ea are calitatea de actionar cu cupon gratuit la societatea Coremar, precum si la o firma care a fost radiata (SC Rosyr International SRL). Sevil Shhaideh este si vicepresedinte la Asociatia Dispeceratul Civic, din Bucuresti.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img