News Flash:

Prima REACTIE din Romania dupa ce Camera Comunelor a aprobat solicitarea amanarii Brexit - Sa vedem cum se cristalizeaza vointa politica de la Londra

15 Martie 2019
576 Vizualizari | 0 Comentarii
media 149077948866337100

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, George Ciamba, sustine, dupa ce Camera Comunelor a aprobat solicitarea amânării Brexit, că discutiile continuă, mentionand că se asteapta sa vada cum se cristalizează voința politică de la Londra”.

”Discuțiile continuă. Noi suntem în așteptare, să vedem cum se cristalizează voința politică de la Londra, care va fi influențată de diversele voturi din parlamentul britanic. Ultima înțelegere a fost maximul care putea fi oferit de Uniunea Europeană. Am discutat ca drepturile cetățenilor români din Marea Britanie în orice variantă să fie respectate. La fel, cetățenilor britanici care trăiesc în Românie să le fie respectate toate drepturile”, a declaratm pentru Mediafax, ministrul delegat pentru Afaceri Europene.

Comisia Europeană "a luat notă" de votul Camerei Comunelor în favoarea Brexit, iar negociatorul-şef european, Michel Barnier, spune că statele membre UE continuă consultările prin intermediul României.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1949 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023251 (s)