News Flash:

Primaria Husi angajeaza PORTAR

12 Septembrie 2015
2611 Vizualizari | 1 Comentarii
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.8768 RON (+0.0021)
USD: 4.0341 RON (-0.0194)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
PRIMARIA MUNICIPIULUI HUSI, judetul Vaslui, organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe durata nedeterminata, a  unei functii  contractuale de executie vacante de portar la primaria Municipiului Husi.

 Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii generale, conform art. 3 din Dispozitia primarului municipiului Husi nr. 955 din 16.06.2015 privind aprobarea Regulamentului pentru stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzator functiilor contractuale si a criteriilor de promovare in grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din cadrul aparatului de specialitate al primarului si din serviciile si institutiile publice fara personalitate juridica subordonate Consiliului Local Husi:

 a) are cetatenia romana, cetatenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor apartinand Spatiului Economic European si domiciliul in Romania;

 b) cunoaste limba romana, scris si vorbit;

 c) are varsta minima reglementata de prevederile legale;

 d) are capacitate deplina de exercitiu;

  e) are o stare de sanatate corespunzatoare postului pentru care candideaza, atestata pe baza adeverintei medicale eliberate de medicul de familie sau de unitatile sanitare abilitate;

  f) indeplineste conditiile de studii si, dupa caz, de vechime sau alte conditii specifice potrivit cerintelor postului scos la concurs;
 g) nu a fost condamnata definitiv pentru savarsirea unei infractiuni contra umanitatii, contra statului ori contra autoritatii, de serviciu sau in legatura cu serviciul, care impiedica infaptuirea justitiei, de fals ori a unor fapte de coruptie sau a unei infractiuni savarsite cu intentie, care ar face-o incompatibila cu exercitarea functiei, cu exceptia situatiei in care a intervenit reabilitarea.

 Conditii specifice necesare in vederea participarii la concurs pentru ocuparea functiei contractuale de muncitor calificat sunt:

    diploma absolvire studii gimnaziale;
    diploma absolvire curs de calificare profesionala, de agent de securitate;
    vechime in munca 5 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului urmator:

    21 septembrie 2015, ora 16:00: termenul limita de depunere a dosarelor;
    29 septembrie 2015, ora 09:00: proba scrisa;
    01 octombrie 2015, ora 09:00: proba interviu.

   Rezultatele selectiei dosarelor se afiseaza in termen de o zi lucratoare de la data expirarii termenului limita de depunere a dosarelor.

   Candidatii nemultumiti dupa afisarea rezultatelor obtinute la selectia dosarelor, proba scrisa  si/sau a interviului, dupa caz, pot depune contestatie in termenul de cel mult o zi lucratoare de la data afisarii rezultatului.

Contestatiile formulate fata de  rezultatul selectiei dosarelor, rezultatul probei scrisa si/ sau a interviului, dupa caz, vor fi solutionate de comisia de solutionare a contestatiilor in termen de maximum o zi lucratoare de la expirarea termenului de depunere a contestatiilor.

  Rezultatele finale se afiseaza in termen de maximum o zi lucratoare de la expirarea termenului de solutionare a eventualelor contestatii formulate pentru ultima proba (interviul).

  Conform art. 6 al Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzator functiilor contractuale si a criteriilor de promovare in grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar platit din fonduri publice, pentru inscrierea la concurs candidatii vor prezenta un dosar de concurs care va contine urmatoarele documente:

 1.cererea de inscriere la concurs adresata conducatorului autoritatii sau institutiei publice organizatoare;

 2.copia actului de identitate sau orice alt document care atesta identitatea, potrivit legii, dupa caz;

 3. copiile documentelor care sa ateste nivelul studiilor si ale altor acte care atesta efectuarea unor specializari, precum si copiile documentelor care atesta indeplinirea conditiilor specifice ale postului solicitate de autoritatea sau institutia publica;

  4.carnetul de munca sau, dupa caz, adeverintele care atesta vechimea in munca, in meserie si/sau in specialitatea studiilor, in copie;

  5.cazierul judiciar sau o declaratie pe propria raspundere ca nu are antecedente penale care sa-l faca incompatibil cu functia pentru care candideaza;

  6.adeverinta medicala care sa ateste starea de sanatate corespunzatoare eliberata cu cel mult 6 luni anterior derularii concursului de catre medicul de familie al candidatului sau de catre unitatile sanitare abilitate;

7.curriculum vitae.

  Adeverinta care atesta starea de sanatate contine, in clar, numarul, data, numele emitentului si calitatea acestuia, in formatul standard stabilit de Ministerul Sanatatii.

  In cazul in care candidatul depune o declaratie pe proprie raspundere ca nu are antecedente penale, in cazul in care este declarat admis la selectia dosarelor, acesta are obligatia de a completa dosarul de concurs cu originalul cazierului judiciar, cel mai tarziu pana la data desfasurarii primei probe a concursului.

   Copia actului de identitate, copiile documentelor de studii si carnetul de munca sau, dupa caz, adeverintele care atesta vechimea vor fi prezentate si in original in vederea verificarii conformitatii copiilor cu acestea.   

Pentru informatii suplimentare va  puteti adresa la sediul Primariei municipiului Husi, camera nr. 26, telefon : 0235/480205 int.107. sau la Oficiul Relatii cu Publicul  - telefon  0235/480205 int.118.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1269 (s) | 34 queries | Mysql time :0.015065 (s)