News Flash:

Primaria municipiului Husi angajeaza JURIST

26 Ianuarie 2015
3479 Vizualizari | 0 Comentarii
Administratia primarului Ioan Ciupilan,organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea functiei publice de executie vacante de consilier juridic, clasa I, grad profesional asistent la Compartimentul Juridic din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Husi, judetul Vaslui.

Cine se poate inscrie si cand va avea loc concursul

Conditiile de participare la concurs: candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile prevazute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici, republicata, cu modificarile ulterioare; sa fie absolvent al studiilor superioare de lunga durata, cu diploma de licenta, specializarea drept; sa aiba vechime in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice de executie de minim 1 an.

Dosare se primesc pana la data de 05 februarie 2015, ora 16.00, la camera nr. 26 a Primariei municipiului Husi.Concursul se va organiza in data de 16 februarie 2015, ora 09.00-proba scrisa si in data de 18 februarie 2015, ora 14.00-interviul, la sediul Primariei municipiului Husi, camera nr. 20.

Actele necesare inscrierii la concurs

-cerere tip;
-copie de pe actul de identitate;
-copiile diplomelor de studii si ale alte acte care atesta efectuarea unor specializari;
-copia carnetului de munca sau, dupa caz, o adeverinta care sa ateste vechimea in munca si in specialitatea studiilor necesare ocuparii functiei pulice;
-cazier judiciar;
-adeverinta care sa ateste starea de sanatate corespunzatoare;
-declaratie pe propria raspundere sau adeverinta care sa ateste ca nu a desfasurat activitati de politie politica;
-dosar sina;

BIBLIOGRAFIE

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1034 (s) | 23 queries | Mysql time :0.033379 (s)