vineri, 19 aprilie, 2024

Primaria Murgeni :CAMPANIA “Daruieste un Zambet”

Distribuie:

Publicat:

Primaria Murgeni si o echipa de voluntari demareaza campania “Daruieste un Zambet”, un proiect pilot de responsabilitate sociala ce vizeaza strangerea de donatii pentru familiile defavorizate.
Scopul campaniei este strangerea de haine si materiale educationale (jucarii, carti, materiale didactice) pentru familiile defavorizate de pe raza orasului Murgeni.

Proiectul se adreseaza societatii civile dar si companiilor, tuturor celor care pot oferi un ajutor material prin sponsorizari si donatii. Dorim sa venim in sprijinul nevoilor familiilor defavorizate si sa le oferim bucurii cu prilejul sarbatorilor de iarna.

Centrele de colectare se afla in cadrul Serviciului Public de Asistenta Sociala a primariei Murgeni si in cadrul Liceului Tehnologic „Ghenuta Coman” Murgeni.

Donatiile se strang pana in data de 18 decembrie 2015. Doua zile mai tarziu, respectiv in 20 decembrie, initiatorii campaniei, alaturi de doritori, vor merge la familiile respective pentru a le face viata putin mai frumoasa inainte de sarbatorile de iarna.

Detalii la -0764122615 * Butnaru Sebastian
-0235426020 * Petre Roxana
-0764580950 * Drilea Florin

Adrese:
Str.Ghenuta Coman nr.12, Murgeni, Vaslui – Primaria Murgeni
Str. Stefan Cel Mare nr. 105, Murgeni, Vaslui – Liceul Tehnologic „Ghenuta Coman”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img