miercuri, 24 aprilie, 2024

Primaria Vaslui : Aproape 2,5 milioane de lei cheltuiti pe sport

Distribuie:

Publicat:

Primaria Vaslui ramane principalul sustinator al activitatilor sportive din oras. In anul 2016 au fost alocate 2,5 milioane de lei pentru sport. Cea mai mare suma a ajuns la echipa de handbal, HC Vaslui, care a primit printr-un proiect cu finantare nerambursabila peste 1,9 milioane de lei.

Pe locul doi se regaseste Atletico Vaslui. Echipa de fotbal a primit 300 mii lei pentru participarea in liga a treia si achizitionarea de material sportiv.

Urmeaza CS ”Karate-Kensei” Vaslui, cu peste 63.000 lei, suma care a asigurat prezenta la stagiul national de pregatire de la Olimp, la stagiul tehnic de la Harghita, participarea la finala Campionatului National de karate traditional la Oradea, prezenta la Campionatul European din Slovenia si achizitionarea de materiale sportive.
Clubul ”Varan” Vaslui a achizitionat echipament sportiv cu fonduri de la bugetul local, in valoare de aproape 38.000 lei.

Clubul Budokan a primit 29.000 de lei pentru organizarea unui stagiu de international de ju jutsu la Vaslui, participarea la stagiul de vara de la Cap Aurora si la diferite competitii nationale.

Clubul Magnificii a beneficiat de fonduri de peste 21.000 lei pentru participarea la Festivalul international de sah ”Trofeul Litoralului” si achizitionarea de material sportiv.

Si CS ”Inter Sport” a fost sprijinita de Primaria Vaslui pentru achizitionarea de materiale sportive si participarea la un concurs de judo.

Clubul Defender a primit peste 17.000 lei pentru participarea la Campionatul National si Campionatul Mondial de kempo, unde a obtinut mai multe medalii.

Alte cluburi care au fost sustinute cu bani de la bugetul local sunt CS Sergentul, CS Penes Curcanul si Filiala Judeteana Vaslui a Asociatiei Nevazatorilor din Romania.

In total, Primaria Vaslui a sprijinit 11 structuri sportive prin proiecte cu finantare nerambursabila.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img