News Flash:

Primaria Vaslui asteapta bugetul pe anul 2016

12 Ianuarie 2016
1846 Vizualizari | 1 Comentarii
Potrivit sefului administratiei primariei municipiului Vaslui, primarul Vasile Paval, in luna februarie, cel tarziu, se va ști cu exactitate pe ce resurse se pot baza vasluienii in anul electoral 2016. Prioritara in acest an, potrivit primarului Paval, atragerea de surse financiare suplimentare prin accesarea proiectelor europene.

 „Cand vine vorba de bani, mereu putem spune ca nevoile sunt foarte mari, iar resursele locale nu sunt suficiente. Lucram permanent pentru intocmirea de noi proiecte cu care sa atragem fonduri europene. Vom aproba cat mai repede bugetul pe anul 2016, care nu poate fi mai mic decat cel de anul trecut. Va fi un buget care sa asigure buna functionare a primariei si a institutiilor din subordinea sa”, a declaratVasilePaval.

Edilul a precizat ca printre obiectivele pe care le are pentru anul 2016 se numara continuarea lucrarilor la drumuri si sistemul de apa-canal, reabilitarea corpului 2 al Spitalului Judetean de Urgenta, in care functioneaza sectiile de Psihiatrie si Boli Infectioase, preluat recent de la Consiliul Judetean, dar si investitiile in cultura si educatie.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0903 (s) | 34 queries | Mysql time :0.038943 (s)