miercuri, 24 aprilie, 2024

Primaria Vaslui cheama alaturi reprezentanții structurilor de tineret pentru constituirea Consiliului Consultativ pe Probleme de Tineret

Distribuie:

Publicat:

Primăria municipiului Vaslui cheamă alături de ea reprezentanții structurilor de tineret cu activitate în municipiu, pentru constituirea Consiliului Consultativ pe Probleme de Tineret (CCPT). Domeniile de lucru ale acestuia vor fi (fără a se limita la):

1. Muncă și antreprenoriat

2. Educație nonformală și cultură

3. Sănătate, sport și recreere

4. Participare și activități de voluntariat

5. Incluziune socială și susținerea tinerei familii

Se pot înscrie în acest for consultativ președinți (sau delegați) ai organizațiilor studențești, ai organizațiilor neguvernamentale de tineret, ai structurilor sindicale și/sau patronale adresate tinerilor, președintele Consiliului Elevilor și câte un reprezentant al grupurilor informale de tineret, care desfășoară activități de tineret, așa cum sunt ele definite în Legea nr. 350/2006.

Prin constituirea CCPT ne dorim ca, în toate aspectele supuse atenției Consiliului Local Vaslui ce vizează tineretul, să vă putem consulta, să dezbatem împreună problemele cu care vă confruntați și să formulăm politici publice sau proiecte de hotărâri ale Consiliului Local care să aducă în orașul nostru schimbările pe care tinerii le doresc.

Vă invităm, așadar, să completați formularul de adeziune și să îl trimiteți prin email la pmv@primariavaslui.ro, în atenția Biroului Activități Culturale și Sportive. Pentru a putea demara cât mai repede întâlnirile cu Dumneavoastră, ne-am bucura dacă ați putea finaliza înscrierea până pe data de 15 noiembrie a.c., astfel încât sfârșitul anului calendaristic să ne găsească într-un grup de lucru bine închegat și gata să pornească la treabă.

Cu prietenie și admirație,

PRIMAR,

Ing. Vasile PAVĂL

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img