sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Primaria Vaslui scoate la lumina cinematografele

Distribuie:

Publicat:

Pentru primavara acestui an, Primaria Vaslui si-a propus sa scoata la lumina cele doua cinematografe din oras. Mai intai au inceput cu igienizarea si curatarea Cinematografului “Modern”, de unde au scos tone de gunoaie si chiar si animale moarte, si acum isi propun sa continue cu Cinematograful “Independenta” de unde se asteapta sa scoata la fel de multe gunoaie, din moment ce cladirea a fost lasata in paragina ani buni dar si pentru faptul ca sala de spectacole a luat fost la sfarsitul anului trecut din cauza deseurilor incendiate de oamenii strazii.

“Trebuie sa scapam odata si de acest focar de infectie, dupa ce, in sfarsit, am primit acceptul RADEF sa intram in incinta cinematografului. Ne asteptam ca aici sa gasim chiar si mai mult gunoi ca la Modern, avand in vedere ca in cladire au intrat si oameni fara adapost”, a declarat primarul municipiului Vaslui, Vasile Paval.

Reprezentantii primariei spun ca dupa actiunea de curatare si igienizare a cinematografelor vor monta usi si geamuri metalice pentru a impiedica astfel aruncarea deseurilor dar si patrunderea animalelor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img