News Flash:

Primarii si viceprimarii vasluieni sunt in “PLOP” cu legislatia privind protectia mediului

20 Aprilie 2015
1981 Vizualizari | 0 Comentarii
Lovitura dura primita de primarii si viceprimarii din intregul judet vasluian, oferita chiar de oficialii Garzii de Mediu Vaslui. Acestia afirma faptul ca edilii nu cunosc legislatia privind protectia mediului si ca nu stiu cum sa o puna in aplicare.

. “Din pacate, multi edili nu sunt nu sunt constienti de urmarile pe care le poate avea necunoasterea legislatiei in vigoare”, a mai spus Carmen Radulescu.

Potrivit comisarului-sef Carmen RADULESCU, cei care trebuie sa ia primele masuri in cazurile persoanelor fizice si juridice care nu respecta prevederile legale privind depozitarea deseurilor, sunt chiar reprezentatii primariilor, care in cele mai multe cazuri habar nu au care le sunt indatoririle.

“Ne-am confruntat recent cu o situatie hilara. Un domn viceprimar din judet ne-a cerut printr-o adresa sa luam masuri impotriva unor persoane care nu respectau legea in ceea ce priveste depozitarea deseurilor, in conditiile in care dumnealui are prin lege obligatia sa faca acest lucru. Nu mai spun ca nici macar adresa respectiva nu a fost trimisa direct la institutia noastra, ci directionata de la Agentia pentru Protectia Mediului, unde domnul viceprimar, in necunostinta de cauza, o trimisese initial. Acesta este un semn clar ca edilii nu cunosc legislatia si atributiunile care le revin pe linie de protectie a mediului”, a declarat comisarul-sef al Garzii de Mediu Vaslui, Carmen Radulescu.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0853 (s) | 23 queries | Mysql time :0.027414 (s)