sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Primarul Barladului pune piciorul in prag si spune stop actelor de vandalism – FOTO

Distribuie:

Publicat:

În ultima perioadă, pe raza municipiului Bârlad s-au constatat alte acte de vandalizare a mobilierului urban, și nu numai. Primăria Municipiului Bârlad face, în continuare, apel la populație să dea dovadă de bun simț și civilizație și să păstreze bunurile publice intacte.

Astfel, în cursul zilei de astăzi, primarul Municipiului Bârlad, av. Dumitru Boroș, a dispus măsuri urgente pentru identificarea autorilor unei fapte de vandalism petrecută pe strada Petru Rareș. Aici, în cursul serii trecute, au fost rupți mai mulți copaci ornamentali. Astăzi, Poliția Locală a inițiat imediat demersuri pentru identificarea celor care au comis faptele, fiind vorba doar de o chestiune de timp până ce vinovații vor suporta consecințele legilor în vigoare. Asta pentru că actele de vandalism s-au produs în zone supravegheate video.

„Așa cum am mai spus, astfel de atitudini deloc civilizate nu fac cinste nimănui, dar sunt îndreptate împotriva fiecărui cetățean onest din acest oraș, care își plătește dările locale pentru a avea un oraș cât mai frumos. Eu refuz să cred că bârlădenii cinstiți și civilizați pot accepta astfel de comportamente! De aceea, orice poate da o mână de ajutor la prinderea faptașilor este rugat să apeleze la colegii de la Poliția Locală. Îi îndemnăm pe toți localnicii să păstreze bunurile publice intacte din cel puțin două motive. În primul rând aceste bunuri sunt cumpărate din bani publici și, nu în ultimul rând, toți bârlădenii trebuie să își respecte eticheta de locuitori ai unui oraș cultural de elită, așa cum este considerat municipiul nostru. Actele de vandalism nu vor mai fi tolerate iar măsurile pe care le-am dispus vor fi puse în aplicare fără discriminare!”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img